Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a internetkabels op rol

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Cat6a internet kabel op rol kopen?

Cat6a op rol zijn normale Cat6a internet kabels, echter zonder connectoren en verkrijgbaar in langere lengtes. Waar het assortiment patchkabels ophoudt bij 50 meter, is cat6a op rol verkrijgbaar in lengtes tot 305 meter. Dit maakt ze geschikt als er kabels getrokken moeten worden over langere afstanden. Doordat ze niet standaard zijn afgemonteerd met internetstekkers, kunnen ze makkelijker getrokken worden door smallere buizen en kunnen er kleinere gaten geboord worden.

De kabels kunnen snelheden halen van 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 500 MHz. Wanneer de kabel langs een COAX- of stroomkabel komt te liggen, dan raden we aan voor een afgeschermde kabel (S/FTP) te kiezen om interferentie (storingen) te voorkomen. Je wilt immers een stabiele verbinding met het internet.