Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Gereedschappen

Internet kabel gereedschap kopen?

Internet kabel gereedschappen zijn onmisbaar bij de aanleg van bekabelingsnetwerken. Er zijn verschillende soorten gereedschap verkrijgbaar met elk hun eigen doel.

LSA internettool met schaar

Een LSA internettool met schaar, ook wel LSA punch down tool genoemd, is onmisbaar als er gebruik wordt gemaakt van apparatuur welke werken met LSA stroken. De LSA internettool wordt gebruikt om aderparen van een gestripte installatie kabel vast te klikken in de LSA strook om deze vervolgens op de juiste lengte af te knippen.

LSA internettool kopen?

Testinstrument voor internetkabels

Wanneer je een nieuwe kabel hebt getrokken, dan is het wel handig om te weten of de kabel correct aangesloten is. Met een Testinstrument voor internetkabels test je gemakkelijk en snel of alles naar behoren werkt.

Testinstrument voor internetkabels kopen?

Krimptang

Om een connector te bevestigen aan een internet kabel is er een krimptang nodig. Met een krimptang druk je de aderparen vast die in de connector zijn geschoven. Zo zorg je ervoor dat de connectoren stevig bevestigd worden aan de kabel.

Krimptang kopen?

Draadstripper

Om een connector aan een internetkabel te monteren moeten de aderparen ontbloot worden. Met een draadstripper zorg je ervoor dat je eenvoudig de huls van de kabel verwijdert zodat de aderparen aan het uiteinde van de kabel vrij komen te liggen.

Draadstripper kopen?

internet kabeltrekker met veer

Een internet kabeltrekker met veer is een handig hulpmiddel wanneer er een kabel door een loze leiding getrokken moet worden. Een internet kabeltrekker met veer voorkomt dat de kabel vast komt te zitten of beschadigd raakt tijdens het trekken van de internetkabel.

Internet kabeltrekker met veer kopen?

Toolset voor internetkabels

Een toolset voor internetkabels is een verzameling van verschillende veel gebruikte internet kabel gereedschappen. Verpakt in een handig etuitje en voordeliger dan allemaal losse gereedschappen.

Toolset voor internetkabels kopen?

Spuitbus met perslucht

Met een spuitbus perslucht verwijder je stof en vuil op plaatsen waar je normaal niet gemakkelijk bij komt. Het blaast vuil en stof weg uit moeilijke bereikbare plaatsen in je computer of onder de toetsen van je toetsenbord.

Spuitbus met perslucht kopen?