Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Gereedschappen

Internet kabel gereedschap kopen?

Internet kabel gereedschappen zijn onmisbaar bij de aanleg van bekabelingsnetwerken. Er zijn verschillende soorten gereedschap verkrijgbaar met elk hun eigen doel.

LSA internettool met schaar

Een LSA internettool met schaar, ook wel LSA punch down tool genoemd, is onmisbaar als er gebruik wordt gemaakt van apparatuur welke werken met LSA stroken. De LSA internettool wordt gebruikt om aderparen van een gestripte installatie kabel vast te klikken in de LSA strook om deze vervolgens op de juiste lengte af te knippen.

LSA internettool kopen?

Testinstrument voor internetkabels

Wanneer je een nieuwe kabel hebt getrokken, dan is het wel handig om te weten of de kabel correct aangesloten is. Met een Testinstrument voor internetkabels test je gemakkelijk en snel of alles naar behoren werkt.

Testinstrument voor internetkabels kopen?

Krimptang

Om een connector te bevestigen aan een internet kabel is er een krimptang nodig. Met een krimptang druk je de aderparen vast die in de connector zijn geschoven. Zo zorg je ervoor dat de connectoren stevig bevestigd worden aan de kabel.

Krimptang kopen?

Draadstripper

Om een connector aan een internetkabel te monteren moeten de aderparen ontbloot worden. Met een draadstripper zorg je ervoor dat je eenvoudig de huls van de kabel verwijdert zodat de aderparen aan het uiteinde van de kabel vrij komen te liggen.

Draadstripper kopen?

internet kabeltrekker met veer

Een internet kabeltrekker met veer is een handig hulpmiddel wanneer er een kabel door een loze leiding getrokken moet worden. Een internet kabeltrekker met veer voorkomt dat de kabel vast komt te zitten of beschadigd raakt tijdens het trekken van de internetkabel.

Internet kabeltrekker met veer kopen?

Toolset voor internetkabels

Een toolset voor internetkabels is een verzameling van verschillende veel gebruikte internet kabel gereedschappen. Verpakt in een handig etuitje en voordeliger dan allemaal losse gereedschappen.

Toolset voor internetkabels kopen?

Spuitbus met perslucht

Met een spuitbus perslucht verwijder je stof en vuil op plaatsen waar je normaal niet gemakkelijk bij komt. Het blaast vuil en stof weg uit moeilijke bereikbare plaatsen in je computer of onder de toetsen van je toetsenbord.

Spuitbus met perslucht kopen?

FAQ's over internetkabels

Wat is een utp kabel?

Een utp kabel is een netwerkkabel. Hiermee verbind je netwerkapparaten - zoals tv, computer of laptop - met het internet. De naam utp kabel wordt vaak als verzamelbegrip gebruikt voor alle netwerkkabels, maar letterlijk vertaald betekend het 'unshielded twisted pair'. Dit is dus een niet afgeschermde kabel. Uiteraard zijn er ook afgeschermde kabels: de stp en ftp kabels. Wat deze afkortingen betekenen en wanneer je welke kabel nodig hebt, lees je hier.

Wat is het verschil tussen een Cat5, Cat6 en Cat7 kabel?

Cat 5, Cat 6, Cat 6a en Cat 7 verschillen in datasnelheid en bandbreedte. Hoe hoger de categorie des te sneller de dataoverdracht en des te meer data tegelijkertijd kunnen worden overgedragen. 

  1. Een Cat5e kabel is geschikt voor gigabit netwerken, haalt snelheden tot 1000 Mbit/s en heeft een doorvoersnelheid van 100mhz.
  2. Een Cat6 kabel ondersteunt gigabit netwerken. Deze kabel bereikt snelheden tot 1000 Mbit/s en heeft een doorvoersnelheid van 250mhz.
  3. Een Cat6a kabel is geschikt voor 10-gigabit netwerken. Deze kabel haalt snelheden tot 10.000 Mbit/s en een doorvoersnelheid van 500mhz.
  4. Een Cat7 kabel ondersteunt 10-gig netwerken. Deze kabel haalt, net als de Cat6a kabel, snelheden tot 10.000 Mbit/s, maar heeft een doorvoersnelheid van maar liefst 600mhz.

 

Wil je weten wanneer je welke kabel nodig hebt? Lees dan hier de uitgebreide uitleg met praktijk voorbeelden.

Wat is rj45?

Een rj45 stekker is een standaard netwerk plug. Deze stekker zit aan beide kabeleinden van kant-en-klare patchkabels. Een computer, modem, ethernet switch en smart tv hebben een rj45 poort. Via deze poort sluit je de patchkabels aan en komt de internetverbinding tot stand. Heb je netwerk kabels op rol zónder rj 45 connector? Lees dan hier hoe je de stekker eenvoudig op de kabel monteert.