Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e internetkabels op rol

per pagina

Cat5e internet kabel op rol kopen?

Voor het maken van een internetverbinding wordt vaak gebruik gemaakt van Cat5e internetkabels. Deze kabels van de vijfde generatie kunnen data overbrengen met een snelheid van 1000 MB/s met doorvoersnelheden van 100 MHz. Als de kabel door een muur of naar boven moet worden getrokken, is het verstandig om gebruik te maken van een internet kabel op rol.

Een kabel op rol is niet voorzien van connectoren aan de uiteinden van de kabel. Voor het trekken van een internetkabel zijn dus minder grote gaten nodig waar de kabel doorheen moet. Om het trekken van de kabel te vergemakkelijken kun je gebruik maken van een trekveer.

Soepel of stug?

Cat5e kabels op rol zijn verkrijgbaar in stugge en soepele varianten. De soepele internet kabel is nodig wanneer er connectoren aan de kabel gemonteerd moeten worden. De stugge kabel is bedoeld voor het aansluiten op LSA stroken, wat gedaan wordt op bijvoorbeeld een patchpaneel of een internetdozen.

Beschermd of onbeschermd?

Naast de keuze voor soepel en stug is de cat5e internet kabel op rol verkrijgbaar in beschermde varianten (FTP en S/FTP) en in een onbeschermde variant (UTP). Kies voor een FTP of S/FTP als de kabel langs een COAX en/of stroomkabel komt te liggen. De afscherming in de kabel voorkomt dat het signaal van de internetkabel verstoord kan worden. Voor beschermde kabels heb je shielded connectoren en shielded wandcontactdozen nodig.