Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 Internet Kabels

Cat6 internet kabel kopen?

CAT6 is een standaard gecertificeerde internetkabel door de Electronic Industries Association en Telecommunications Industry Association (algemeen bekend als EIA / TIA). De Cat6 internetkabel is de opvolger van Cat5e. Cat6 haalt snelheden tot 1000Mbit/s met een doorvoersnelheid van 250 MHz. Ten opzichte van Cat5e is de doorvoersnelheid (bandbreedte) meer dan verdubbeld, wat betekent dat er veel meer data tegelijkertijd door de kabel verzonden kan worden. Hierdoor zijn Cat 6 internet kabels geschikt voor zowel de veeleisende thuisgebruiker als voor professionele netwerken, met name als men kiest voor de 100% koper variant.

100% koper of CCA internet kabel?

Alleen de 100% koper Cat6 kabels zijn in staat de maximaal haalbare snelheden voor Cat6 te behalen. Dit komt omdat deze kabels zijn voorzien van volledig koperen aderparen in tegenstelling tot CCA bekabeling waar gebruikt wordt gemaakt van een aluminium geleider met enkel een dun koperen laagje. Koper biedt veel minder weerstand dan aluminium, waardoor alleen 100% koper internetkabels in staat zijn de optimale kwaliteit uit een internet kabel te halen.

Ruim assortiment Cat6 internetbekabeling

Bij internet-kabel.nl vind je een zeer ruim assortiment Cat6 internet kabels. Of je nu op zoek bent naar UTP (onbeschermde) kabels of SSTP (afgeschermde) kabels, een patchkabeltje van een halve meter of Cat6 bekabeling op rol voor binnen of buiten, etc. Kies op deze pagina de juiste categorie en bestel voordelig online bij ons in de webshop.

Bestel nu online!

Cat6 internet kabel kopen? Bestel dan nu voordelig en vertrouwd online bij internet-kabel.nl. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Dankzij onze jarenlange ervaring en een selectie aan vaste leveranciers zijn wij in staat om zeer uitgebreid assortiment internet kabels en toebehoren van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies!