Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT5e internetkabels voor buiten

CAT5e internetkabels voor buiten kopen?

Voor het maken van verbinding met het internet kun je gebruik maken van een Cat5e internetkabel. Cat5e is de vijfde generatie op gebied van internetbekabeling en kan gegevens overbruggen met snelheden tot 1000 MB/s bij doorvoersnelheden van 100MHz.

Wanneer je buitenshuis, bijvoorbeeld in de schuur of achterin de tuin een stabiele internetverbinding wilt hebben, dan heb je hiervoor een internet kabel nodig. Het is echter aan te raden om hiervoor een speciale internet kabel voor buiten te gebruiken. Met een buitenkabel voorkom je dat de internetkabel aangetast wordt door bijvoorbeeld UV-straling, ongedierte en verschillende weersomstandigheden. Normale internetkabels (voor binnen) zijn niet bestand tegen deze omstandigheden.

Met een internet kabel voor buiten is het niet nodig om de kabel door een speciale buis, bijvoorbeeld een PVC buis, te leggen.