Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Internet kabel accessoires

Internet kabel accessoires kopen?

Bij de aanleg van een netwerk komen veel zaken kijken. Je wilt een stabiel netwerk waarbij goed het overzicht kan worden gehouden. Met alleen goede kabels ben je er vaak nog niet, want het kan zijn dat je ook nog de nodige accessoires nodig hebt en speciale gereedschappen. Wanneer je bijvoorbeeld een kabel op rol gaat trekken, dan ben je de juiste connectoren nodig en om deze aan de kabel te monteren heb je weer speciale gereedschappen nodig. Bij internet-kabel.nl vind je alle accessoires die van toepassing kunnen zijn bij voor je thuisnetwerk of zelfs professionele bedrijfsnetwerken.

Gereedschappen

Bij de aanleg van een bekabelingsnetwerk zijn eigenlijk altijd speciale gereedschappen nodig. Je kunt hierbij denken aan een LSA tang, krimptang, kabeltester, een kabeltrekker, etc.

Ga naar de gereedschappen

Internetstekkers

Om een internet kabel aan te sluiten op een RJ45 poort zijn internetstekkers nodig. In de internetstekkers worden de aderparen van de kabel in een speciale volgorde vastgeklemd. De standaard patchkabels zijn al voorzien van internetstekkers, maar bijvoorbeeld kabel op rol moet nog worden voorzien van internetstekkers om deze aan te kunnen sluiten op de ethernetpoort van bijvoorbeeld je computer, smart TV of een wandcontactdoos.

Ga naar de internetstekkers

Kabelhulzen

Het is belangrijk om overzicht te houden, helemaal wanneer er gebruik wordt gemaakt van veel bekabeling. Patchkabels zijn hiervoor verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar voor internetkabels op rol gaat dit niet op. Om toch enigszins overzicht te houden kan deze bekabeling worden voorzien van kleurcodering door ze te voorzien van Kabelhulzen. De Kabelhulzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en beschermen de RJ45 internetstekker.

Ga naar de kabelhulzen

Kabellabels

Een andere manier om overzicht te houden in internetbekabeling is door gebruik te maken van labels voor internetkabels.

Ga naar de kabellabels

Kabelclusters

Kabelclusters zijn de oplossing om overzicht en orde te houden in de bekabeling. Ze worden gebruikt om meerdere kabels bij elkaar te houden. Je hebt de keuze uit meerdere soorten kabelbinders, met elk hun eigen voordelen.

Ga naar de kabelclusters

Internetdozen

Wanneer ruimtes moeten worden voorzien van internetaansluitingen, dan zijn internetdozen nodig. Deze in- of opbouwdozen zorgen ervoor dat het internetsignaal van de aangesloten installatiekabel kan worden doorgegeven naar de aangesloten internet patchkabel. Op de internetdozen kun je met nummers aangeven om overzicht op het bekabelingsnetwerk te houden. Een internetdozen is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Ga naar de internetdozen

Bestel nu online!

Internet kabel accessoires kopen? Bestel dan nu voordelig en vertrouwd online bij internet-kabel.nl. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Dankzij onze jarenlange ervaring en een selectie aan vaste leveranciers zijn wij in staat om zeer uitgebreid assortiment internet kabels en toebehoren van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies!