Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM Cat7 internetkabel op rol - 100% koper

Cat7 internet kabel op rol kopen?

Cat7 op rol zijn normale Cat7 internet kabels, echter zonder stekkers en verkrijgbaar in langere lengtes. Waar het assortiment Cat7 patchkabels ophoudt bij 30 meter, is cat7 op rol verkrijgbaar in lengtes tot maar liefst 1.000 meter. Dit maakt ze geschikt als er kabels getrokken moeten worden over langere afstanden. Doordat ze niet standaard zijn afgemonteerd met connectoren, kunnen ze makkelijker getrokken worden door smallere buizen en kunnen er kleinere gaten geboord worden.

De kabels kunnen snelheden halen van 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 600 MHz. Standaard zijn de Cat7 kabels op rol afgeschermd. Wanneer de kabel langs een COAX- of stroomkabel komt te liggen, dan worden eventuele storingen voorkomen om te zorgen voor een snelle en stabiele signaaloverdracht.