Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Krimptangen

Krimptang kopen?

Een krimptang is onmisbaar als je internetstekkers, ook wel connectoren genoemd, wilt bevestigen aan een internet kabel. Nadat de blootgelegde aderparen van de kabel op de juiste manier in de connector zijn geschoven, kun je deze met de krimptang snel en eenvoudig stevig vastklemmen. 

Dit is met name van toepassing als je een kabel op rol hebt aangeschaft. Kabels op rol zijn nog niet voorzien van connectoren om het trekken van de kabels te vergemakkelijken en zodat er kleinere gaten geboord hoeven worden.

Verschillen in krimptangen

Er zijn twee verschillende krimptangen verkrijgbaar, namelijk een standaard tang en een professionele krimptang. De standaard variant is alleen geschikt voor het vastkrimpen van RJ45 connectoren. Een professionele tang is daarnaast ook geschikt voor het vastkrimpen van RJ11 connectoren. Andere voordelen van de professionele krimptang zijn de betere handvatten en dat hij makkelijker is in gebruik.