Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Krimptangen

 1. Krimptang voor internetstekkers
  Krimptang voor internetstekkers
  Art.nr. (SKU): p16
  € 11,12 € 13,46
 2. Toolset voor internetkabels
  Toolset voor internetkabels
  Art.nr. (SKU): toolset
  € 41,13 € 49,77
 3. Professionele toolset voor internetkabels
  Professionele toolset voor internetkabels
  Art.nr. (SKU): DC-TOOLSET-PRO
  € 44,46 € 53,80
 4. Professionele krimptang RJ45 en RJ11 internetstekkers
  Professionele krimptang RJ45 en RJ11 internetstekkers
  Art.nr. (SKU): DC-TOOL-RJ45PRO
  Beoordeling:
  90%
  € 16,68 € 20,18
per pagina

Krimptang kopen?

Een krimptang is onmisbaar als je internetstekkers, ook wel connectoren genoemd, wilt bevestigen aan een internet kabel. Nadat de blootgelegde aderparen van de kabel op de juiste manier in de connector zijn geschoven, kun je deze met de krimptang snel en eenvoudig stevig vastklemmen. 

Dit is met name van toepassing als je een kabel op rol hebt aangeschaft. Kabels op rol zijn nog niet voorzien van connectoren om het trekken van de kabels te vergemakkelijken en zodat er kleinere gaten geboord hoeven worden.

Verschillen in krimptangen

Er zijn twee verschillende krimptangen verkrijgbaar, namelijk een standaard tang en een professionele krimptang. De standaard variant is alleen geschikt voor het vastkrimpen van RJ45 connectoren. Een professionele tang is daarnaast ook geschikt voor het vastkrimpen van RJ11 connectoren. Andere voordelen van de professionele krimptang zijn de betere handvatten en dat hij makkelijker is in gebruik.