Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelbinders

per pagina

Kabelbinders kopen?

Een kabelbinder houdt een groep internetkabels netjes bij elkaar. Zo voorkom je dat er een wirwar aan kabels ontstaat onder het bureau, achter het TV kastje of in de serverkast. Met name in serverkasten, waar veel bekabeling bijeen komt, is het van belang om de kabels te clusteren. Het houdt overzicht en allemaal loshangende internet kabels kunnen zorgen voor problemen. Er zijn verschillende soorten kabelbinders verkrijgbaar.

Klittenband of tie wraps

Eenvoudig toe te passen kabelbinders zijn klittenband en tie wraps. Het grote voordeel van klittenband kabelbinders ten opzichte van tie wraps, is dat deze herbruikbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes en zitten op een rol van 25 meter. Je kunt zelf bepalen hoe lang je ze wilt hebben door deze eenvoudig zelf op maat te knippen. Tie wraps zijn verkrijgbaar in vele kleuren en lengtes wat weer als voordeel heeft dat je bepaalde groepen kabels bij elkaar kunt binden op kleur. Nadeel is dat ze maar één keer te gebruiken zijn.

Isolatie band

Isolatie band zijn gekleurde rollen tape welke je kunt gebruiken om kabels te clusteren op kleur. Echter zijn ze ook te gebruiken om ontblote internet kabels af te tapen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kabelhoes

Een kabelhoes, ook wel kabelkous genoemd, is een meest nette oplossing op gebied van kabels clusteren. De hoes is eenvoudig om een setje kabels vast te ritsen.  Zo zijn alle kabels netjes weggewerkt in de zwarte kabelhoes.