Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelbinders

per pagina

Kabelbinders kopen?

Een kabelbinder houdt een groep internetkabels netjes bij elkaar. Zo voorkom je dat er een wirwar aan kabels ontstaat onder het bureau, achter het TV kastje of in de serverkast. Met name in serverkasten, waar veel bekabeling bijeen komt, is het van belang om de kabels te clusteren. Het houdt overzicht en allemaal loshangende internet kabels kunnen zorgen voor problemen. Er zijn verschillende soorten kabelbinders verkrijgbaar.

Klittenband of tie wraps

Eenvoudig toe te passen kabelbinders zijn klittenband en tie wraps. Het grote voordeel van klittenband kabelbinders ten opzichte van tie wraps, is dat deze herbruikbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes en zitten op een rol van 25 meter. Je kunt zelf bepalen hoe lang je ze wilt hebben door deze eenvoudig zelf op maat te knippen. Tie wraps zijn verkrijgbaar in vele kleuren en lengtes wat weer als voordeel heeft dat je bepaalde groepen kabels bij elkaar kunt binden op kleur. Nadeel is dat ze maar één keer te gebruiken zijn.

Isolatie band

Isolatie band zijn gekleurde rollen tape welke je kunt gebruiken om kabels te clusteren op kleur. Echter zijn ze ook te gebruiken om ontblote internet kabels af te tapen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kabelhoes

Een kabelhoes, ook wel kabelkous genoemd, is een meest nette oplossing op gebied van kabels clusteren. De hoes is eenvoudig om een setje kabels vast te ritsen.  Zo zijn alle kabels netjes weggewerkt in de zwarte kabelhoes.