Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 internetkabels voor buiten

per pagina

Cat6 internetkabel voor buiten kopen?

Voor het maken van verbinding met het internet kun je gebruik maken van een Cat6 internetkabel. Cat6 is de 6e generatie op gebied van internetbekabeling en kan gegevens overbruggen met snelheden tot 1000 MB/s bij doorvoersnelheden van 250MHz.

Wanneer er buitenshuis een internet kabel getrokken moet worden, dan is een betrouwbare kabel van groot belang. Het is aan te raden om hiervoor een speciale internet kabel voor buiten te gebruiken. Met een buitenkabel voorkom je dat de internetkabel aangetast wordt door bijvoorbeeld UV-straling, ongedierte en verschillende weersomstandigheden. Normale internetkabels (voor binnen) zijn niet bestand tegen deze omstandigheden.

Met een internet kabel voor buiten is het niet nodig om de kabel door een speciale buis, bijvoorbeeld een PVC buis, te leggen.