Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystones

per pagina

Keystones kopen?

Met een keystone internetstekker creëer je heel eenvoudig een makkelijk te benaderen RJ45 aansluiting op een door jou gewenste plek. Een keystone heeft twee zijden met aan de voorzijde een RJ45 poort en aan de achter zijde een LSA om zo een internetkabel aan te kunnen sluiten. Door een kliksysteem is de keystone eenvoudig in bijvoorbeeld een keystone box te klikken.

Heb je ergens moeilijk te bereiken aansluitingen, bijvoorbeeld van je hangende beamer, televisie of aan de achterkant van je PC, dan kun je deze aansluiting heel eenvoudig 'verplaatsen' naar een makkelijk benaderbare plek zoals je bureau of TV meubel.