Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a Internet Kabels

Cat6a internet kabel kopen?

De CAT6a internetkabel is de opvolger van Cat6. Cat6a haalt snelheden tot 10 Gbit/s met een doorvoersnelheid van 500 MHz. Een flinke verbetering ten opzichte van de vorige generatie dus. Standaard is Cat6a voorzien van een S/FTP beschermklasse. Deze dubbele bescherming zorgt ervoor dat de kabel beschermt is tegen signaalverstorende effecten (interferentie) van onder andere COAX- en stroomkabels.

Cat6a is geschikt voor professionele netwerken waarbij hoge snelheden en veel bandbreedte gewenst zijn.

Bestel nu online!

Cat6a internet kabel kopen? Bestel dan nu voordelig en vertrouwd online bij internet-kabel.nl. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Dankzij onze jarenlange ervaring en een selectie aan vaste leveranciers zijn wij in staat om zeer uitgebreid assortiment internet kabels en toebehoren van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies!

FAQ's over internetkabels

Wat is een cat6a kabel?

Voor huishoudens met intensief internetgebruik en kleine tot middelgrote bedrijven zijn Cat6a kabels geschikt. Deze kabels kunnen snelheden tot 10.000Mbit/s behalen, hebben een bandbreedte van 500 MHz en ondersteunen 10 gigabit netwerken. Dit maakt ze ideaal voor activiteiten zoals het kijken van Full HD-films, online gamen en thuiswerken met regelmatige online vergaderingen. Ook worden Cat6a kabels veel gebruikt in middelgrote bedrijfsnetwerken waar veel data wordt verstuurd en ontvangen.

Wat is het verschil tussen een cat6 en een cat6a kabel?

Het grootste verschil tussen Cat6 en Cat6a-kabels zit in hoe snel ze zijn en hoe goed ze werken. Cat6-kabels zijn goed voor normale thuisnetwerken. Ze kunnen snelheden tot 1000Mbit/s halen, dat is 1 gigabit per seconde, met een bandbreedte van 250 MHz. Ze zijn perfect voor basisdingen zoals surfen op internet, e-mailen en het kijken van video's.

Maar Cat6a-kabels zijn gemaakt voor netwerken die meer nodig hebben. Ze werken veel sneller, met snelheden tot 10.000Mbit/s, en hebben een bandbreedte van 500 MHz. Ze kunnen zelfs 10 gigabit netwerken aan. Daarom zijn ze geweldig voor dingen als zwaar gebruik thuis of voor kleine en middelgrote bedrijven.

Wat is het verschil tussen een UTP-, netwerk- en internetkabel?

UTP-, netwerk- en internetkabels zijn verschillende namen voor hetzelfde: kabels die apparaten met elkaar verbinden. UTP staat voor Unshielded Twisted Pair en geeft aan hoe de kabel is beschermd. Netwerkkabel is een algemene term voor elke kabel in een netwerk. Internetkabel is een informele term die vaak wordt gebruikt voor een kabel die apparaten verbindt met een modem of router voor internettoegang. Maar uiteindelijk doen alle kabels hetzelfde.