Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 internetkabels - onafgeschermd

per pagina

Cat6 internetkabels - onafgeschermd kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat6 is de 6e generatie en de opvolger van de populaire Cat5e internet kabel. Ze zijn geschikt voor Gigabit netwerken met een maximaal haalbare overdracht van 1000 Mbps bij een doorvoersnelheid van 250MHz.

Bij internet-kabel.nl heb je een ruime keuze uit verschillende CAT6 UTP patchkabels. UTP cat6 kabels zijn onafgeschermde internetkabels. Komt de kabel naast bijvoorbeeld een COAX- of stroomkabel te liggen, dan raden we aan om gebruik te maken van een afgeschermde FTP kabel. Dit komt omdat de COAX / stroomkabel van invloed kan zijn op de data-overdracht van de internetkabel, als deze niet is afgeschermd. Er ontstaat een signaalstoring.

CCA (Copper Clad Aluminium)

Voor UTP internetkabels heb je de keuze uit 100% koper kabels en deze CCA kabels. Bij CCA wordt er gebruik gemaakt van een aluminium geleider die is bekleed met een dun laagje koper. Dit is goedkoper om toe te passen, maar zorgt er wel voor dat de kabel meer 'weerstand' geeft voor de overdracht van data.

Cat6 CCA internet kabels zijn geschikt voor wie op zoek is naar een betaalbaar alternatief voor een semi-professioneel netwerk.