Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 internetkabels - onafgeschermd

per pagina

Cat6 internetkabels - onafgeschermd kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat6 is de 6e generatie en de opvolger van de populaire Cat5e internet kabel. Ze zijn geschikt voor Gigabit netwerken met een maximaal haalbare overdracht van 1000 Mbps bij een doorvoersnelheid van 250MHz.

Bij internet-kabel.nl heb je een ruime keuze uit verschillende CAT6 UTP patchkabels. UTP cat6 kabels zijn onafgeschermde internetkabels. Komt de kabel naast bijvoorbeeld een COAX- of stroomkabel te liggen, dan raden we aan om gebruik te maken van een afgeschermde FTP kabel. Dit komt omdat de COAX / stroomkabel van invloed kan zijn op de data-overdracht van de internetkabel, als deze niet is afgeschermd. Er ontstaat een signaalstoring.

CCA (Copper Clad Aluminium)

Voor UTP internetkabels heb je de keuze uit 100% koper kabels en deze CCA kabels. Bij CCA wordt er gebruik gemaakt van een aluminium geleider die is bekleed met een dun laagje koper. Dit is goedkoper om toe te passen, maar zorgt er wel voor dat de kabel meer 'weerstand' geeft voor de overdracht van data.

Cat6 CCA internet kabels zijn geschikt voor wie op zoek is naar een betaalbaar alternatief voor een semi-professioneel netwerk.