Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 internetkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

Cat6 100% koper patchkabel kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat6 is de 6e generatie internetkabel en is de opvolger van de populaire Cat5e internet kabel. Ze zijn geschikt voor Gigabit netwerken met een maximaal haalbare overdracht van 1000 Mbps bij een doorvoersnelheid van 250MHz. Snelheden die alleen bereikt kunnen worden met 100% koper kabels.

Waarom 100% koper?

Alleen 100% koper kabels zijn in staat de maximaal haalbare doorvoersnelheden voor CAT6 te halen. Dit komt omdat koper veel minder weerstand biedt dan aluminium wat gebruikt wordt voor CCA kabels. Hierdoor worden hogere snelheden behaald en kunnen langere afstanden overbrugd worden. Maar koper is duurder om toe te passen dan aluminium, dus het zorgt er wel voor dat een 100% koper internetkabel wat duurder dan een CCA kabel. Maar hier kijg je een hoop voordelen voor terug. Naast de veel lagere weerstand voor data overdracht blijft de flexibiliteit van de kabel vooral op de langere termijn behouden en dit verkleint weer de kans op kabelbreuken.