Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 internetkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

Cat6 100% koper patchkabel kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat6 is de 6e generatie internetkabel en is de opvolger van de populaire Cat5e internet kabel. Ze zijn geschikt voor Gigabit netwerken met een maximaal haalbare overdracht van 1000 Mbps bij een doorvoersnelheid van 250MHz. Snelheden die alleen bereikt kunnen worden met 100% koper kabels.

Waarom 100% koper?

Alleen 100% koper kabels zijn in staat de maximaal haalbare doorvoersnelheden voor CAT6 te halen. Dit komt omdat koper veel minder weerstand biedt dan aluminium wat gebruikt wordt voor CCA kabels. Hierdoor worden hogere snelheden behaald en kunnen langere afstanden overbrugd worden. Maar koper is duurder om toe te passen dan aluminium, dus het zorgt er wel voor dat een 100% koper internetkabel wat duurder dan een CCA kabel. Maar hier kijg je een hoop voordelen voor terug. Naast de veel lagere weerstand voor data overdracht blijft de flexibiliteit van de kabel vooral op de langere termijn behouden en dit verkleint weer de kans op kabelbreuken.