Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Internet kabeltrekker met veer

per pagina

Internet kabeltrekker met veer kopen?

Een internet kabeltrekker met veer is een zeer handig hulpmiddel wanneer er een kabel door een loze leiding getrokken moet worden. Door gebruik te maken van een trekveer voorkom je dat de kabel vast komt te zitten of beschadigd raakt tijdens het trekken van de (internet) kabel.

Wij hebben trekveren van 10, 20 of 30 meter lang met een diamterer van 5.2mm. Aan de uiteinden van de trekveer zitten een metalen oog waaraan de kabel vastgemaakt kan worden. Doordat de metalen uiteinden zijn voorzien van een stompe, afgeronde kop, wordt de doorgang in bochten en langs randen vergemakkelijkt.