Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Toolset voor internetkabels

 1. Toolset voor internetkabels
  Toolset voor internetkabels
  Art.nr. (SKU): DC-TOOLSET
  Beoordeling:
  93.1000%
  € 24,05 € 29,10
 2. Professionele toolset voor internetkabels
  Professionele toolset voor internetkabels
  Art.nr. (SKU): DC-TOOLSET-PRO
  Beoordeling:
  79.0833%
  € 34,53 € 41,78

Toolset voor internetkabels kopen?

In plaats van alle kabel gereedschappen los aan te schaffen kun je er ook voor kiezen om een handig gereedschapsetje te bestellen. Een netwerk gereedschapset is voorzien van verschillende veel gebruikte tools die toegepast kunnen worden bij internet bekabeling. Ze zijn verpakt in een compact etuitje en het is voordeliger dan alle tools los van elkaar bestellen.