Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a internetkabels - extra afgeschermd

Pagina
per pagina

Cat6a 100% koper patchkabel kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat6a is de opvolger van de Cat6 internet bekabeling. Een Cat6a internet kabel kan snelheden halen tot maximaal 10 Gbit/s bij een doorvoersnelheid van 500MHz. De Cat6a patchkabels in ons aanbod zijn voorzien van een 100% koperen kern en extra (S/FTP) afscherming. Dit maakt ze zeer geschikt voor een professionele toepassing waarbij een krachtige en stabiele verbinding gewenst is.

De S/FTP afscherming wil zeggen dat de afzonderlijke aderparen afgeschermd zijn met een folie en dat alle aderparen samen een gevlochten afscherming hebben. Dit voorkomt interferentie met andere bekabeling en storingsfactoren die van invloed kunnen zijn op een stabiele data overdracht.