Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a internetkabels - extra afgeschermd

Pagina
per pagina

Cat6a 100% koper patchkabel kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat6a is de opvolger van de Cat6 internet bekabeling. Een Cat6a internet kabel kan snelheden halen tot maximaal 10 Gbit/s bij een doorvoersnelheid van 500MHz. De Cat6a patchkabels in ons aanbod zijn voorzien van een 100% koperen kern en extra (SSTP) afscherming. Dit maakt ze zeer geschikt voor een professionele toepassing waarbij een krachtige en stabiele verbinding gewenst is.

De SSTP afscherming wil zeggen dat de afzonderlijke aderparen afgeschermd zijn met een folie en dat alle aderparen samen een gevlochten afscherming hebben. Dit voorkomt interferentie met andere bekabeling en storingsfactoren die van invloed kunnen zijn op een stabiele data overdracht.