Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e internetkabels - onafgeschermd

per pagina

Cat5e internetkabels - onafgeschermd kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat5e is de 5e generatie internetkabel en is de oude standaard op gebied van internetbekabeling. Echter voor thuisnetwerken zijn ze nog steeds een prima optie. Ze zijn geschikt voor Gigabit netwerken met een maximaal haalbare overdracht van 1000 Mbps. Voor een optimale dataoverdracht wordt afgeraden om afstanden langer dan 100 meter te overbruggen.

Bij internet-kabel.nl heb je een ruime keuze uit verschillende CAT5e UTP patchkabels. UTP CAt5e kabels zijn onafgeschermde internetkabels. Wil je de internetkabel door een zelfde buis trekken als bijvoorbeeld een COAX kabel, dan raden we aan om gebruik te maken van een afgeschermde FTP patchkabel. Dit komt omdat de COAX kabel van invloed kan zijn op de dataoverdracht van de internetkabel als deze niet is afgeschermd.

CCA (Copper Clad Aluminium)

Voor internet patchkabels heb je de keuze uit 100% koper kabels en deze CCA kabels. Bij CCA wordt er gebruik gemaakt van een aluminium geleider die is bekleed met een dun laagje koper. Omdat de geleider niet is volledig is vervaardigd van koper zijn ze het goedkopere alternatief.