Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e internetkabels - onafgeschermd

per pagina

Cat5e internetkabels - onafgeschermd kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat5e is de 5e generatie internetkabel en is de oude standaard op gebied van internetbekabeling. Echter voor thuisnetwerken zijn ze nog steeds een prima optie. Ze zijn geschikt voor Gigabit netwerken met een maximaal haalbare overdracht van 1000 Mbps. Voor een optimale dataoverdracht wordt afgeraden om afstanden langer dan 100 meter te overbruggen.

Bij internet-kabel.nl heb je een ruime keuze uit verschillende CAT5e UTP patchkabels. UTP CAt5e kabels zijn onafgeschermde internetkabels. Wil je de internetkabel door een zelfde buis trekken als bijvoorbeeld een COAX kabel, dan raden we aan om gebruik te maken van een afgeschermde FTP patchkabel. Dit komt omdat de COAX kabel van invloed kan zijn op de dataoverdracht van de internetkabel als deze niet is afgeschermd.

CCA (Copper Clad Aluminium)

Voor internet patchkabels heb je de keuze uit 100% koper kabels en deze CCA kabels. Bij CCA wordt er gebruik gemaakt van een aluminium geleider die is bekleed met een dun laagje koper. Omdat de geleider niet is volledig is vervaardigd van koper zijn ze het goedkopere alternatief.