Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 internetkabels - extra afgeschermd

Pagina
per pagina

Cat6 internetkabels - extra afgeschermd kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat6 is de opvolger van de populaire cat5e kabel. Ze zijn geschikt voor het behalen van een maximaal haalbare snelheid van 1000 Mbps met een bandbreedte van 250MHz..

Waarom kiezen voor een extra afgeschermde Cat6 internet kabel?

Wanneer je een normale (UTP) Cat6 patchkabel in de buurt van een COAX- en/of stroomkabel legt, dan kan dit invloed hebben op het signaal. Om een dergelijke storing te voorkomen kun je gebruik maken van een extra afgeschermde internetkabel. Cat6 extra afgeschermde kabels zijn van binnen afgeschermd door middel van een folie waardoor signaalstoring wordt voorkomen.

Kies dus voor een Cat6 internetkabel - extra afgeschermd als deze naast bijvoorbeeld een COAX kabel of stroomkabel komt te liggen.