Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM Cat6 internetkabel op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM Cat6 internetkabels op rol kopen?

Bij het aanleggen van een professionele internetverbinding adviseren wij 100% koperkabels van Danicom. 100% koperkabels zorgen ook over een langere afstand voor een stabiele internetverbinding.

Levering met CPR classificatie

DANICOM internet-kabels zijn CPR-geclassificeerd. Een CPR classificatie geeft bij internetkabels de brandveiligheid aan. Binnen de CPR classificatie zijn er verschillende classes die gedrag bij onder andere brandverspreiding, warmteafgifte, rookontwikkeling, vallende deeltjes en zuurgraad van de kabel aangeven.

Verschillende types internetkabels

DANICOM internetkabels zijn als diverse types beschikbaar, met een stranded of solide kern, onafgeschermd, afgeschermd of extra afgeschermd.

DANICOM internetkabels online bestellen bij internet-kabels.nl

Bestel nu uw internet-bekabeling online. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan internetkabels bieden wij ook kabelmarkeringen en testinstrumenten voor internet-kabels aan.