Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Testinstrumenten voor internetkabels

Testinstrument voor internetkabels kopen?

Om te testen of een installatie- of patchkabel correct is aangesloten biedt een kabel tester uitkomst. Kabel testers zijn kleine apparaatjes met 8 ledjes waarbij ieder ledje staat voor een aderpaar. Na het aansluiten van een internetkabel (of COAX kabel) op de tester is in één oogopslag te controleren of alle aderparen correct zijn aangesloten.

Er zijn meerdere soorten kabeltesters verkrijgbaar. Een standaard internetkabel testinstrument, een professionele testinstrument, een veelzijdige meter, een testinstrument voor glasvezelbekabeling en een frequentiegenerator. De standaard tester is enkel geschikt voor het testen van RJ45 en RJ11 kabels. De professionele testinstrument is daarnaast ook geschikt voor het testen van coaxiale kabels en wordt geleverd met een aantal accessoires.

Frequentiegenerator

De frequentiegenerator maakt het mogelijk om de continuïteit en de herkomst van internetkabels te achterhalen. De tool bestaat uit de frequentiegenerator en uit een draadloze versterker. Als de versterker langs de kabel komt waar de toongenerator op is ingesteld, dan zal de versterker een geluidssignaal afgeven.