Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Testinstrumenten voor internetkabels

Testinstrument voor internetkabels kopen?

Om te testen of een installatie- of patchkabel correct is aangesloten biedt een kabel tester uitkomst. Kabel testers zijn kleine apparaatjes met 8 ledjes waarbij ieder ledje staat voor een aderpaar. Na het aansluiten van een internetkabel (of COAX kabel) op de tester is in één oogopslag te controleren of alle aderparen correct zijn aangesloten.

Er zijn meerdere soorten kabeltesters verkrijgbaar. Een standaard internetkabel testinstrument, een professionele testinstrument, een veelzijdige meter, een testinstrument voor glasvezelbekabeling en een frequentiegenerator. De standaard tester is enkel geschikt voor het testen van RJ45 en RJ11 kabels. De professionele testinstrument is daarnaast ook geschikt voor het testen van coaxiale kabels en wordt geleverd met een aantal accessoires.

Frequentiegenerator

De frequentiegenerator maakt het mogelijk om de continuïteit en de herkomst van internetkabels te achterhalen. De tool bestaat uit de frequentiegenerator en uit een draadloze versterker. Als de versterker langs de kabel komt waar de toongenerator op is ingesteld, dan zal de versterker een geluidssignaal afgeven.