Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM Cat6a internetkabel op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM Cat6a internetkabels op rol kopen?

100% koper kabels zorgen voor een stabiele internetverbinding ook over langere afstanden. Danicom internetkabels zijn professionele koperkabels en zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar, als Cat5e, Cat6 en Cat6a, met een soepele of stugge kern en met verschillende gradaties van afscherming. Alle Danicom kabels worden met CPR classificatie geleverd.

Wat is een CPR classificatie

Een CPR classificatie geeft belangrijke eigenschappen en eisen van producten aan. Voor internetkabels wordt het brandgedrag van de kabel aangegeven. Binnen de CPR classificatie zijn er diverse classes die bijvoorbeeld brandverspreiding, warmteafgifte, rookontwikkeling, vallende deeltjes en zuurgraad van de kabel aangeven.

DANICOM internetkabels online bestellen bij internet-kabels.nl

Bestel nu uw Cat6a internetbekabeling online. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan internetkabels bieden wij ook internetdozen en internet stekkers aan.