Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

DANICOM Cat5e internetkabel op rol - 100% koper - 4,7 mm

 1. DANICOM Cat5e internetkabel op rol 50m stranded grijs PVC (Fca) - onafgeschermd
  € 22,15 € 26,80
 2. DANICOM Cat5e internetkabel op rol 100m stranded grijs PVC (Fca) - onafgeschermd
  € 38,48 € 46,56
 3. DANICOM Cat5e internetkabel op rol 305m stranded grijs PVC (Fca) - onafgeschermd
  € 104,97 € 127,01

DANICOM Cat5e internetkabels op rol kopen?

Wilt u een betrouwbare en stabiele internetverbinding installeren? Kies dan voor professionele DANICOM internetkabels op rol. Deze 100% koperkabels verminderen de kans op kabelbreuk.

CPR classificatie

DANICOM internet-kabels beschikken over een CPR classificatie. Dat betekent dat duidelijke eisen worden gesteld aan eigenschappen en prestaties van producten. Internetkabels worden beoordeeld op brandgedrag. Het brandgedrag wordt in verschillende classificaties aangegeven nadat de kabel is getest op bijvoorbeeld brandverspreiding, warmteafgifte, rookontwikkeling, vallende deeltjes en zuurgraad van de kabel. Door deze classificatie is het makkelijker om de optimale kabel voor uw doeleinden te kiezen.

Diverse uitvoeringen internetkabels

DANICOM internetkabels zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, met een stranded of solide kern, onafgeschermd, afgeschermd of extra afgeschermd.

DANICOM internetkabels online bestellen

Bij www.internet-kabels.nl bieden wij internet bekabeling op rol van DANICOM. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan internetkabels bieden wij ook kabelmarkeringen en testinstrumenten voor internet-kabels aan.