Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e internetkabels - afgeschermd - Wit

per pagina

Cat5e internetkabels - afgeschermd kopen?

Patchkabels worden gebruikt voor het verbinding maken met het internet. Cat5e is hierbij de 5e generatie internetkabel en is de oude standaard op gebied van internetbekabeling. Echter is Cat5 voor je thuisnetwerk nog steeds een prima optie. Ze zijn geschikt voor het behalen van een maximaal haalbare snelheid van 1000 Mbps.

Waarom kiezen voor een afgeschermde (FTP) internet kabel?

Wanneer je een normale (UTP) Cat5e patchkabel in de buurt van een COAX- en/of stroomkabel legt, dan kan dit invloed hebben op het signaal. Om een dergelijke storing te voorkomen kun je gebruik maken van een afgeschermde internetkabel. FTP kabels zijn van binnen afgeschermd door middel van een folie waardoor signaalstoring wordt voorkomen.

Kies dus voor een afgeschermde internetkabel als je deze door een zelfde buis gaat trekken als bijvoorbeeld een COAX kabel of stroomkabel.