Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Installatiesets

Internetkabel installatieset kopen?

Een installatieset is voorzien van alle bendigdheden voor het aanleggen van een bekabeld netwerk bij je thuis of op kantoor. De sets zijn compleet uitgevoerd met een extra afgeschermde internetkabel op rol, extra afgeschermde patchkabels, een patchpaneel, afgeschermde inbouw internetdozen, een kabel kniptang en een LSA tool. Het aantal internetkabels en internetdozen is afhankelijk van welke toolset je kiest, de standaard of Plus set.

Met een installatieset bespaar je veel tijd en kosten. Je hoeft niet zelf meer op zoek naar alle op elkaar afgestemde accessoires en gereedschappen en je betaalt een extra voordelige setprijs.