Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Installatiesets

Internetkabel installatieset kopen?

Een installatieset is voorzien van alle bendigdheden voor het aanleggen van een bekabeld netwerk bij je thuis of op kantoor. De sets zijn compleet uitgevoerd met een extra afgeschermde internetkabel op rol, extra afgeschermde patchkabels, een patchpaneel, afgeschermde inbouw internetdozen, een kabel kniptang en een LSA tool. Het aantal internetkabels en internetdozen is afhankelijk van welke toolset je kiest, de standaard of Plus set.

Met een installatieset bespaar je veel tijd en kosten. Je hoeft niet zelf meer op zoek naar alle op elkaar afgestemde accessoires en gereedschappen en je betaalt een extra voordelige setprijs.